Yin Yoga Maastricht - Yoga-Vitaal.nl

Wat is Yin Yoga Maastricht?

Yin Yoga brengt G.E.L.U.K.

Ze zeggen wel eens:

"Geluk zit in een klein hoekje"

Nou laat ik je vertellen dat

Yin Yoga je G.E.L.U.K. brengt!

G

GEZONDHEID

Yin Yoga voedt jouw gezondheid.

Yin Yoga legt de focus op het herstellen, mobieler en soepeler maken van je diepe bindweefsel.
De Yin Yoga houdingen duren tussen de 3 en 5 minuten zodat je spieren volledig kunnen ontspannen, zodat je bij het bindweefsel en gewrichten komt. Je aandacht keert naar binnen.
Je wordt met lichaam en geest soepeler en meer ontspannen.

E

ENERGIE

Yin Yoga geeft je energie.

Jouw levensenergie stroomt via de meridianen in je lichaam. Meridianen zijn smalle energiebanen die met elkaar verbonden zijn.

Yin Yoga stimuleert de doorstroming van energie via je meridianen en stimuleert je gezondheid. Het is goed voor je organen, immuunsysteem en je emotionele gesteldheid.

L

LUISTEREN & LOSLATEN

Yin Yoga helpt je om te luisteren naar wat er is en het los te laten.

We leven in een prestatiemaatschappij. We denken vaak in goed of fout, er is geen middenweg. Met Yin Yoga leer je om dat allemaal los te laten. Je wordt de toeschouwer van dat wat er gebeurt. 

U

UITRUSTEN & OPNIEUW BEGINNEN

Yin Yoga helpt je om uit te rusten zodat je weer opnieuw kunt beginnen.

Yin Yoga is niet intensief. Het is juist de bedoeling dat je de zwaartekracht het werk laat doen in de houdingen.

Stress en spanningen zijn onlosmakelijk verbonden met het leven. Dat is dus helemaal niet erg, zolang je er voldoende momenten van rust en ontspanning tegenover zet. Yin Yoga is daar uitermate geschikt voor. Yin Yoga helpt je om alle spanningen los te laten, zodat je lichaam en geest er weer helemaal tegenaan kunnen. Het resultaat is dat je veel lekkerder slaapt.

K

KENNIS OVER JEZELF

Yin Yoga geeft je kennis over jezelf en over je lichaam. Het stimuleert je zelfbewustzijn.

Door Yin Yoga houdingen te doen word je je meer bewust van wie je bent en hoe je in elkaar zit. Na de yoga les, voel je je rustiger en je bent je meer bewust van je lichaam.

Door het rustige tempo van yin yoga heb je alle tijd en ruimte om te luisteren naar je lichaam en wat er in je om gaat. Jouw lichaam is al helemaal goed zoals het is. Jouw ademhaling is ook goed zoals die is. Jijzelf bent goed zoals je bent. Yin Yoga helpt je om je daar weer bewust van te worden.

>