Yoga Vitaal Docenten

Hi,

Ik ben Deborah

Op dit moment ben ik de enige yoga docent van Yoga Vitaal. Of ik de enige zal blijven, zal de toekomst leren.


Ik ben 40 jaar oud (jaja!) getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn dochter Chayenna is 18 jaar oud en is zojuist als beroepsmilitair bij Defensie gestart. Mijn zoon Jayden is 8 jaar oud en zit gewoon nog lekkere op school.


Sinds 2014 ben ik bezeten van yoga. Het begon allemaal "onschuldig". Gewoon een yoga les af en toe. Maar al vrij snel werd ik zo enthousiast van yoga dat ik gemakkelijk 6 keer in de week naar yoga ging.

Toen heb ik ook maar besloten om yoga docent te worden.

In 2018 heb ik een jaar lang een opleiding gevolgd tot Hot Yin Yang Yoga docent in Rotterdam. Omdat ik zelf in Maastricht woon, betekende dit dus continu heen en weer reizen. Maar ... als iets je passie is, heb je dat er graag voor over.

Sinds 2019 geef ik ook als yoga docent les op diverse yoga scholen in Maastricht en omstreken.

Bovendien ben ik toen ook mijn eigen yoga school Yoga Vitaal begonnen.

Deborah_Heijligers_Yoga_Trainer_Yoga-Vitaal-Maastricht
>